7. Festival "Dani ANABELLA venčanica"

Dani ANABELLA vencanica

 

7. Festival «Dani ANABELLA venčanica»

 

U periodu od 10. juna do 30. juna 2015. godine u prostorijama Anabella wedding store-a, na Voždovcu, Kumodraška 35, biće održan 7. Festival «Dani ANABELLA venčanica».

Festival kreativnih druženja ima za cilj da aktivira kreativnost u nama i inventivno razmišljanje kod mladih parova. Ideja je da se, kroz interaktivna predavanja stručnih konsultanata iz različitih oblasti organizacije venčanja, otvore novi vidici, prenstveno na polju ideja, umetničkih i praktičnih koncepata, a zatim da se kroz sistem prezentacije i interaktivnih radionica te veštine i primene.

Predavanja su raspoređena u tri bloka. Termini predavanja 16.06, 18.06 i 23.06.2015 god. sa početkom od 19 časova u prostorijama ANABELLA wedding store-a.

U okviru manifestacije, budući mladenci saznaće sve o modnim trendovima svetskih brendova venčanica čiji je ANABELLA uvoznik, a Andrej Andrejević, stručnjak za drago kamenje, Saša Obradović i Aleksandar Jančević, majstori fotografije, Danijela Stanković Vujisić, vlasnica fabrike obuće Marry Ed, Milena Milosavljević majstor poslastičarstva «Anči kolači», Vesna Perović, vlasnica cvećare – galerije «Ramonda», Vojislav Božilović, menadžer restorana „Majdan“, Bojana Mihajlović, distributer i uvoznik KRYOLAN profesional make up, Nikola Vučičević, vlasnik agencije za organizaciju venčanja «Kasablanca», Marijana Vukadin, iz kompanije „SAmo kaži DA“, Zoran Zlatanović , menadžer KOKTEL benda... će svojim savetima, sugestijama, praktičnim primerima pomoći u izuzetno zahtevnom procesu organizacije venčanja.

Novina festivala jeste organizovanje radionica, u kojima će biti prikazani predlozi za šminku, frizuru, praktična izrada bidermajera, specijalni efekti na venčanjima, dekoracije....

Pored neverovatnih popusta do 70%, svi parovi, koji postanu naši klijenti za vreme trajanja festivala će biti obradovani popustima, poklonima i nagradama, koje dodeljuju naši partneri.

Vise informacije o festivalu na

www.anabellavencanice.com

www.danianabellavencanica.com

 

ANABELLA je punih dvadeset godina generalni uvoznik i distributer više internacionalnih brendova za izradu venčanica DIVINA SPOSA, MISS KELLY, JUST FOR YOU, EDDY K, KELLY STAR, MARYLISE, ELIANNA MOORE, COLLECTOR, GUY LAURENT. Nedavno smo otvorili najveći salon venčanica na Voždovcu. ANABELLA WEDDING STORE se prostire na 300m2 i u svojoj ponudi ima više od 900 modela venčanica i propratnih asesoara. Dobitnici smo više nagrada i priznanja, od kojih bih posebno istakla KRISTALNU zvezdu za poseban doprinos u poslovanju, koje nam je dodelila francuska asocijacija THE SPOSA GROUP.

 


S poštovanjem ,

 

Mirjana Stevanoski,

Direktor

+381631109061

+381113989712

ANABELLA wedding store

Ul.Kumodraska br.35,Vozdovac

11000 Beograd

Email:kontakt@anabellavencnice.com

www.anabellavencanice.com

facebook:vencanice.anabella

www.danianabellavencanica.com

crtica

Dani Anabella vencanica

crtica

Dani Anabella vencanica - 2. dan

crtica

Dani Anabella vencanica - 3. dan

crtica

Dani Anabella vencanica - 4. dan

crtica

Dani Anabella vencanica - koktel party

 

 

 

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?