MAGAZIN VENČANJA

Nema te milo moje, sekunde brojim do poruke tvoje, al' telefon ćuti kao da hoće da ga molim, ne zna da si mi sve na svetu i da te beskrajno volim!

Ja imam samo dve bitne stvari u životu - srce i tebe! Srce za tebe, a tebe samo za sebe - volim te!!!!

Nasmeši se! To je druga najlepša stvar koju umes da radis sa svojim usnama...

Dobro jutro! Naručili ste buđenje? Podsećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac, a posto su u današnje vreme kamate vrlo visoke, bolje na vreme izmirite svoje obaveze, da ovaj dug ne biste otplaćivali godinama!

Ha!!! Stigla ti je poruka i sad misliš kako neko misli na tebe. E niko ne misli na tebe, niko te ne voli.... Više od MENE!!!!! :D

Ti imaš nešto posebno, nešto vrlo lepo, šarmantno, nešto što drugi nemaju i nikad neće imati, ti imas MENE!!!

Želim da jutra dočekujemo u dvoje, da nam se usne poljupcem spoje, da delimo i dobro i zlo, jer znam da ti želis isto to... Da delimo tugu i radost, da zajedno dočekamo starost. Želim te za vremena dobra i zla, da budemo jedno drugom ljubav najveća, da budem tvoj anđeo, a ti moja sreća. Želim da naš život iz snova stvorimo, pa da nam svi zavide koliko se volimo......

Volim Te dirati, gledati Te, nervirti Te, mozak Ti ispirati. Volim Te maziti, paziti, razmaziti, zaraziti, ne volim Te moliti, ali VOLIM TE VOLETI TE!!!

Moje oči traže pogled tvoj, moje telo želi dodir tvoj, moje bi usne poljubile tvoje, mnogo mi nedostaješ, srculence moje!!!

Ima 7 svetskih čuda, 6 kontinenata, 5 krakova zvezde, 4 lista deteline, 3 svetska okeana, 2 oka... ali samo 1 si ti!

Hvala ti što si tako dobar prema meni, što si me naučio da prave vrednosti cenim, što trpiš ako sam nekad dosadna i teška, za nas nikad neću reći da smo greška... Hvala ti na svemu lepom što si mi pružio, i nikad ne pitaj, ni kako, ni zašto, VOLIM TE jer si to zaslužio.

Kad se probudiš jedne divne noći, ti pogledaj kroz prozor svoj i preko najlepše zvezde primi poljubac moj!!!

Uzimaš li mene za zakonitog sms dopisnika da mi pišeš pri dobrom i lošem signalu sve dok nas nedostatak kredita i prazna baterija ne rastave?

Ova poruka ima svoj zadatak, da ti na lice stavi osmeh sladak. Ako nije uspela odmah je se reši, a ako jeste opet se nasmeši..! <3

Zašto zatvaramo oči kada plačemo? Kada sanjamo? Kada se molimo? Kada se ljubimo? Zato što znamo da najlepše stvari ne možemo videti nego ih osećamo srcem ♥

Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno jer još te uvek..... MA NIJE VAŽNO!

Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, čudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostaješ!!!

Moj telefon mnogo voli kada mu ti pustiš poruku. Tad mu srce vibrira, svetli i peva od sreće. Mislim da mu se sviđaš. :) <3

Ako ti jednom kažem da te ne volim... ako te zaboravim... ako prestanem da ti pišem... i kažem da mi ne značiš više... PROBUDI SE JER SANJAŠ.....

Ja ti nudim ljubav, ja ti nudim sreću, nemoj da se plašiš prevariti te neću.. ja ti pružam ruku, ja ti dajem sebe, a sve ostalo zavisi od tebe..

Nije mi žao sto me lažeš, žao mi je što misliš da ti vjerujem!!!!

Ti si moja iluzija, ti si moja stvarnost, ti si moja opsesija i moja realnost, ti si moja maza mala i prelepo zračiš, ti si moje malo srce i mnogo mi značiš!!!<3 <3 <3

Sviđaju mi se tvoje usne, samo toliko da znaš. Ali još više bi mi se svideo tvoj poljubac koji nikako da mi daš.

Gde si moje najslađe biće?! Želim te kao alhoholičar piće, trebam te kao narkoman drogu, volim te jer me obaraš s nogu, nije ovo obična fraza, odavno si moja maza!!!

Sad nije vreme za pitanje ko je pogrešio... sad samo jedan zagrljaj sve bi to rešio

Kad na telefonu mom vidim tvoj broj i kad mi kažeš HALO - srce bi mi stalo! Ali malo po malo, halo po halo, ja te zavoleh, SUNCE moje malo!

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima sa slatkom namerom u slatkom trenutku jednog slatkog dana i može je dobiti samo slatka osoba kao što si ti!

Ovakav je bio plan: da te volim jedan dan, ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je baš slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, da te volim svakog dana..

 

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?