IZABERITE IDEALNU VENČANICU

vencanica

Kada vam se približava dan kada valja izgovoriti sudbonosno DA, razmišljamo o svemu. Najpre vreme i prostor, izbor sale za venčanja, dekoracija i na kraju, dabome, – izbor verovatno najvažnije haljine u životu svake devojke.

Venčanje, kao jedan od, većini nas, najlepših i najbitnijih dana u životu zahteva dosta vremena, truda i energije. Ipak, predivan je osećaj gledati kako se sav taj trud isplatio. Većina devojaka želi da čitav taj dan, baš kao i one same, bude što bliži savršenstvu. Podrazumeva se, samim tim, baš takav mora biti i izbor venčanice u kojoj ćete prošetati prema svom izabraniku. Uz odgovarajuće smernice, pronaći takvu haljinu biće nešto lakše.

IZGLED VENČANICE

Mislite o boji – većina nas ovde prvo pomisli na belu boju, ali ne zaboravite - možete pokušati sa bojom slonove kosti, šampanjca ili čak nekom odvažnijom varijantom, kao što je recimo crvena. Uz odgovarajuće detalje, nakit i druge, ovakve, i nešto ekstravagantnije, kombinacije mogu biti pun pogodak. Ako ipak niste toliko skloni riziku, može poslužiti i samo neki detalj u u drugoj boji. Naravno, gledajte da i samu haljinu uskladite sa ambijentom, izgledom sale za venčanja i naravno godišnjim dobom, koliko je potrebno.

crvena vencanica

BUDŽET

Trudite se da obraćate pažnju što više samo na one haljine koje možete priuštiti, one druge će samo odvlačiti pažnju, a i razočaraćete se ako vidite da vam odlično pristaje baš neka od haljina koju ne možete da priuštite. Ipak, ukoliko i ugledate neku koja vam je nedostižna, možete potražiti nešto dostupniju, sa sličnim krojem ili detaljima koji su vam se dopali.

ŽIRI

Kada u butiku primetite haljine koje vam se sviđaju, probajte ih što pre. Imaćete često sasvim drugu sliku i kod nekih modela se možda i prijatno iznenaditi. Povedite sa sobom dobru pratnju – najbolje bi bilo možda da povedete jednu osobu u čiji sud verujete. Nekoliko osoba, više saveta i mišljenja dodatno će vas zbuniti.

ODLUKA

Ne gubite iz vida, najbitniji je kroj – nekada je bolje i sam izgled haljine žrtvovati zarad pravog kroja. Koliko god da vam se dopada haljina, njen izgled ili tkanina, ukoliko kroj ne odgovara vašoj figuri, sve to neće imati željeni efekat, a sale za venčanja postaće ring u kome se borite sa svojim odabirom. Ako ne možete da odlučite, ili niste najsigurniji koji kakav vam najbolje pristaje, odlučite se za venčanicu u obliku slova A. Ovakva haljina je moderna, ali i klasična proverena kombinacija, a svakoj građi dobro pristaje takav kroj koji diskretno prati liniju tela.

vencanica sa cipkom

 

Ovaj tekst je pogledan ukupno: 4746 puta

 

Komentari:

 

Ostavi komentar:

Autor:
Komentar:
Provera: 3 + 4 =
  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?