MAGAZIN VENČANJA - Čarobne reči su izgovorene

Čestitamo! Sada treba da organizujete venčanje. Čeka vas puno posla… A mi smo tu da vam pomognemo. Bilo da želite venčanje u velikom hotelu ili intimnu romantičnu ceremoniju u tajnosti, Best Western hotel Šumadija je pravo mesto za vas.

Best Western Hotel ŠumadijaMesto na kom će se održati svadbeno veselje treba da bude toplo i prijatno, dobro organizovano i, najvažnije, da ima sve što vama treba i odgovara. Kažu da je zlatno pravilo da se svaki srećni par susretne sa istim problemom, a to je odabir prave lokacije. Veoma je važno da prostor bude dovoljno komotan za sedenje i igru, a ambijent ugodan i lep taman toliko da ga je potrebno samo „začiniti“ svadbenom dekoracijom.

Složićete se, mnogo je praktičnije organizovati svečanost ove vrste u hotelu, jer ima mnogo pogodnosti. Prvo, danas će vam gotovo svaki hotel ponuditi sobu za mladence koju možete koristiti tokom celog svečanog dana, ali i sutradan. Upravo ta soba može biti pogodna za presvlačenje, kratak odmor, a i prava pomoć za goste sa bebama ili malom decom... Pored toga, gosti koji dolaze iz drugih gradova i zemalja mogu da odsednu u istom hotelu, a hotelijeri uvek izađu u susret sa povoljnijom cenom za smeštaj vaših gostiju kada organizujete venčanje u njihovom restoranu.

Best Western Hotel ŠumadijaNe postoji bolje i prijatnije mesto u Beogradu na kome možete dočekati vaše najznačajnije goste od Best Western hotela Šumadija. Ovaj hotel je lako dostupan, do njega se brzo stiže sa beogradskog aerodroma, kao i sa železničke i autobuske stanice. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Ade Ciganlije i park šume Košutnjak, na samo nekoliko kilometara od centra srpske prestonice.

Nikada nije prerano da počnete sa pripremama i organizacijom “velikog dana”. Pripreme za venčanje i svadbeno veselje nekada počinju i mesecima unapred. Da bi sve bilo kako treba, potrebna vam je dobra organizacija. Uverićete se brzo i sami da će vam ljubazno i predusetljivo osoblje ovog beogradskog hotela stajati sve vreme na raspolagaju kako bi ispunilo želje i obezbedilo sve vama važne detalje.

Best Western Hotel ŠumadijaU današnje vreme se sve veći broj mladenaca odlučuje za moderna venčanja sa ne tako tradicionalnim menijem. Na vama je da se odlučite koju vrstu posluženja ćete odabrati. Da li će to biti bufe ili set meni, možda i kombinacija ova dva ili koktel posluženje? Mladi vole modernije i jednostavnije varijante, ali kako ugoditi roditeljima kojima se to ne dopada? Važno je da znate šta želite i kako želite da vaše venčanje izgleda, onda je i sa roditeljima jednostavno – odaberite neki tradicionalniji izbor hrane, ali zadržite posluženje koje ste zamislili… Ili obrnuto. Kod većih venčanja je praktičnije koristiti bufe posluženje, iako ćete često čuti da to nije praktično jer se „stvaraju redovi“. Naš profesionalni tim vas savetujte da gužve izbegnete tako što će konobari više da se uključe u posluženje gostiju, posebno starijih… Da biste bili sigurni u to šta ste odabrali, obavezno sami prethodno probajte meni, ili barem deo menija koji ste odabrali za svečani ručak.

Kada jednom odaberete šta će gostima biti posluženo, brigu o dovoljnim količinama hrane i pića prepustite nama. Uz čašu dobrodošlice i prijatne tonove, društvo će raspoloženo dočekati ceremoniju venčanja, a naše osoblje će se pobrinuti da svima čaše uvek budu do vrha pune, a pobrinućemo se i za one kojima je to previše…

A tu smo i da pomognemo sa planiranjem mesta za sedenje. Plan sedenja je veoma važan deo dobre organizacije svečanog ručka. Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji svadbenih ceremonija sigurno će vam pomoći da se za pravim stolovima nađu svi oni koji treba da sede zajedno, kao i da izbegnete neprijatne situacije kada se gosti međusobno ne poznaju.

Za dobru atmosferu potrebna je dobra i pozitivna energija. Na ovakvim svečanostima je za to u najvećoj meri, pored samih gostiju, zadužena muzika. Uvek se raspitajte da li u restoranu, odnosno hotelu imaju nekoga da vam preporuče. I naravno, barem jedan obavezan izlazak da uživo čujete bend pre nego što ih angažujete za vašu svečanost. Ne treba da zaboravite da se sa članovima benda dogovorite o repertoaru pesama koje želite da čujete tog dana. Zamolite ih da muzika ne bude preglasna, kako bi gosti mogli normalno da se čuju kada razgovaraju... Imate dilemu da li da angažujete trubače ili ne? Ukusi su različiti, ali ni to ne treba prepuštati slučaju… Uglavnom šefovi restorana sačuvaju vizit karte trubača kojima su gosti bili zadovoljni, pitajte ih… Odluka je na vama!

Veoma je važno da se vaši gosti osećaju prijatno, a lepe fotografije sa nasmejanim licima biće vam drage uspomene kroz čitav život. Dan za pamćenje to zaista treba i da bude. Postoji nepisano pravilo da restoran, odnosno hotel obezbeđuje fotografa. Zato vam posebno skrećemo pažnju da se obavezno sastanete sa fotografom, ali se i za to raspitajte kod šefa restorana. Obično za jednu fotografsku radnju radi više fotografa, pogledajte njihove fotografije i odaberite najboljeg za vas.

I na kraju, kada ste već sigurno preumorni od planiranja i svih obaveza sa kojima ste se uspešno borili u periodu pred venčanje, setite se da ćete uskoro biti sami na obali mora i uživati u suncu, mesečini, pogledu… Tada više neće biti bitno ako muzika nije bila baš onakva kakvu ste želeli, ako je neko previše popio… Svo to planiranje će se isplatiti! Zato neka vam je sa srećom!

I ne zaboravite da hotelska grupa Best Western može da vam ponudi razne mogućnosti za medeni mesec svuda u svetu! Nama će biti zadovoljstvo da vam pomognemo u izboru prave destinacije i hotela Best Western grupe! Od Tajlanda do Turske, Londona do Lime, Best Western raspolaže sa preko 4,000 hotela, a sasvim sigurno će pored Best Western hotela Šumadija još barem jedan biti idealan za vas!

Informacije:

Best Western hotel Šumadija
Šumadijski trg 8
11030 Beograd

Telefon: 011 3054 100, 011 3054 203
www.hotelsumadija.com
E-pošta: office@hotelsumadija.com
Skype: BW Hotel Šumadija

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?