Love House

Love House

O nama

Love House Event Hall predstavlja moderan, sveden i funkcionalan restoran za svadbe i ostale svečanosti. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema vašim potrebama, kako bi atmosfera vašeg venčanja ili druge svečanosti bila na svetskom nivou. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila, ulazni hol sa garderobom, sala kapaciteta za 400 zvanica sa velikim šankom, priv...
Prikaži više
Love House Event Hall predstavlja moderan, sveden i funkcionalan restoran za svadbe i ostale svečanosti. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema vašim potrebama, kako bi atmosfera vašeg venčanja ili druge svečanosti bila na svetskom nivou. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila, ulazni hol sa garderobom, sala kapaciteta za 400 zvanica sa velikim šankom, privatni apartmani i servisne prostorije. Posebnu pažnju posvetili smo arhitekturi i klimatizaciji, visina plafona je 6 metara i bez stubova, tako da je temperatura u sali uvek optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Kratko rečeno, prostor je idealan za svadbe, venčanja, rođendane i sve ostale proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju.
Prikaži manje

Galerija: Love House

Pratite nas

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem